Posted Tweets in Forum

dolfan91

Starter
Finheaven VIP
Joined
Feb 26, 2004
Messages
6,768
Reaction score
5,234
Location
NJ
Ive been having issues reading tweets that are posted in the forums. Is anyone else experiencing the same? I get a message saying “Loading Tweet”, but it never loads to be able to read what’s being posted in a thread. Can anyone help alleviate the issue?
 

damaster21

PSN: FatalViper
Finheaven VIP
Joined
Jul 27, 2008
Messages
387
Reaction score
47
Location
Biloxi,MS
In years past i was able to see the tweets, before the big site overhaul.
 

damaster21

PSN: FatalViper
Finheaven VIP
Joined
Jul 27, 2008
Messages
387
Reaction score
47
Location
Biloxi,MS
I believe it is latest version, most the stuff on my phone updates whenever a new version if anything comes out.
 

DisturbedShifty

Shifty Gold
Administrator
Finheaven VIP
Joined
Apr 3, 2006
Messages
20,049
Reaction score
9,039
Age
39
Location
Pueblo, Colorado
I believe it is latest version, most the stuff on my phone updates whenever a new version if anything comes out.
Try using a different browser and see if you get the same results. It might also be an issue of being a regular member as opposed to being a VIP member. Remember, VIP does not have to see the ads.
 

damaster21

PSN: FatalViper
Finheaven VIP
Joined
Jul 27, 2008
Messages
387
Reaction score
47
Location
Biloxi,MS
Do you think it might have something to do with not having twitter? Iguess ill download firefox and try that
 
Do Not Sell My Personal Information
Top Bottom